OPINIE KLIENTÓW

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
50 wpisów.
Asia napisał/a 16.03.2011 o 12:11:
JESTEM BARDZIEJ PEWNA SIEBIE!! Dzięki za zmianę kury domowej w 100 % kobietę. Nauka makijażu i wspólne zakupy dowartościowały mnie.Jestem bardziej pewna siebie i otworzyłam się na ludzi. Powrót do pracy po długiej przerwie był mniej stresujący. Ela zawsze gotowa jest udzielić porady, czy informacji, a do tego jest bardzo sympatyczną osobą. Jeszcze raz serdeczne dzięki. Gorąco polecam.
Dorota napisał/a 16.03.2011 o 12:11:
Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna wizazystka , jest bardzo profesjonalna, ma niesamowity gust .Bardzo podobalo mi sie wspolne przegladanie moich ubran i Pani Ela podsunela mi swietne pomysly jak moge ubrac jedna rzecz na kilka sposobow , potrafi sprawic ze wszystko jest bardzo proste zarowno jesli chodzi o wykonywanie makijazu jak i o ubior. Dzieki Pani Eli pierwszy raz poszlam na zakupy i potrafilam swietnie ocenic co mi pasuje a co nie, oraz po raz pierwszy mialam pewnosc ze nie wyrzucam pieniedzy w bloto kupujac ubrania i dodatki. poprostu teraz wiem co mi pasuje i czego szukac w sklepach, oszczedzilo mi to wiele czasu i pieniedzy .Teraz makijaz wykonuje bez zadnych problemow i wiem ze zawsze wygladam swietnie :-)) Poza tym Pani Ela poleca fantastycznych profesjonalistow .ktorzy naprawde wiedza co robia :-)) Goraco polecam
Halina napisał/a 16.03.2011 o 12:10:
Pani Ela wykonała mi fantastyczny makijaz do slubu, ktory olsnil mnie i wszystkich moich gosci. Najbardziej zaczarowany byl moj narzeczony jak mnie zobaczyl.Makijaz byl sliczny i trwaly, dobrany do calej mojej stylizacji slubnej i mimo potoku łez wzruszenia nie rozmazal sie ani troche:))!!! Wstyd przyznac ale nie zmylam go az do poprawin, tak mi bylo szkoda a on nadal sie trzymal. Polecam bardzo goraco, Pani Ela to profesjonalistka w kazdym calu i do tego niesamowicie ciepla i sympatyczna. Dziekuje
Magda napisał/a 16.03.2011 o 12:10:
NAUKA MAKIJAŻU I PRZEGLĄD SZAFY TYLKO Z ELĄ!!! Ela jest profesjonalistką w każdym calu. Potraf doskonale dobrać makijaż do potrzeb klientki i udzielić bardzo praktycznego instruktażu wykonania. To co kiedyś było dla mnie sztuką magiczną wykonuję teraz sama w 15 minut, a z każdym dniem wychodzi to ładniej i sprawniej. Jeśli chodzi o przegląd szafy, też się nie zawiodłam. Ela pokazał mi jak dobrze wykorzystać rzeczy już posiadane i doradziła co dokupić, a nawet gdzie szukać takich ubrań i dodatków. Ela udowodniła mi, że żeby wyglądać dobrze nie trzeba być wypacykowaną lalą na szpilkach, wystarczy pasujący makijaż i dobrze zestawione ciuchy. Najlepszą rekomendacją jest to, że kilka dni po spotkaniu z Elą odwiedziła mnie przyjaciółka i stwierdziła, że coś się we mnie zmieniło, nie była dokładnie pewna co, ale zdecydowanie na lepsze i ładniejsze :-)
Joasia napisał/a 16.03.2011 o 12:10:
Pani Ela zrobila mi piekny makijaz na moj slub:))) To bardzo fachowa i rzetelna osoba,ktora ma pojecie o swojej pracy . Doradzila mi wszystko co potrzeba abym wygladala pieknie. a makijaz wytrzymal do rana, wszystkim bardzo sie podobal.Szkoda bylo mi go zmywac. Bardzo goraco polecam pania Elzbiete:))) dziekuje
pawisikorka napisał/a 16.03.2011 o 12:10:
MAGICZNA OSOBA Ela zainspirowała mnie do spróbowania swoich sił jako wizażystka ;-) Bardzo się cieszę że się poznaliśmy. Jest fantastyczna, jej rady są zawsze trafione, potrafi słuchać i szczerze odpowiada. Wspaniała osoba, bardzo szybko nawiązuje się więź i człowiek czuje się zrozumiany. Polecam Elę wszystkim, ponieważ jest to osoba która każdego potraktuje indywidualnie i profesjonalnie!
Iwona napisał/a 16.03.2011 o 12:09:
TYLKO Z ELĄ!!! Pozdrowienia dla Elżuni! To jest to, czego szukałam! Profesjonalizm w każdym calu. Zarówno sztuka wizażu jak i cudowne profesjonalne kosmetyki spełniły moje oczekiwania. Poza tym Ela to wspaniała, wrażliwa, ciepła osoba. Utwierdziła mnie w tym co robię. Potwierdziła ,że moje działania zmierzają w dobrym kierunku. Ważne jest również to ,że proponuje pomoc i współpracę- naprawdę można na nią liczyć . Szkolenie rozwiało wszystkie moje wątpliwości dotyczące wizażu i stylizacji. Życzę jej i sobie samych sukcesów zawodowych, i aby nasza pasja trwała całe życie.
Nora Betlińska-kasik napisał/a 16.03.2011 o 12:09:
CUDOWNY MAKIJAŻ Bardzo gorąco polecam pania Elżbiete Skoczeń. Malowała mnie do mojego slubu dwa tygodnie temu, kiedy upal przekraczal 39 stopni juz o 9,00 rano. Makijaz byl cudowny, delikatny i subtelny, dokladnie taki jak chcialam:)))). Wytrzymal do samych poprawin co dla mnie bylo niewiarygodne przy mojej tlustej skorze. Do tego jest bardzo mila i skromna osoba, rozladowala moj przedslubny stres. Narzeczony byl zachwycony, goscie takze pod bardzo duzym wrazeniem:)) Bardzo goraco polecam i dziekuje Pani Elu.
Aricia napisał/a 16.03.2011 o 12:09:
POLECAM Elu, bardzo dziękuję za spędzony czas i wsparcie. Myślę, że poukładało mi się w głowie w temacie "na co powinnam zwracać uwagę przy wyborze ubrania" i w "czy najlepiej wyglądam". A także jak podejść do tematu zakupów. Bardzo Ci dziękuję za inspirację. Polecam osobom robiącym "nieprzemyślane" i okazyjne zakupy. Ela bardzo profesjonalnie pokaże jak podejśc do tematu, aby mieć przemyślaną i uporządkowaną garderobę.
A.D. napisał/a 16.03.2011 o 12:08:
Pani Elzbieta Skoczen to przesympatyczna kobieta, otwarta i od poczatku ma sie odczucie jak by sie Ja znalo od dawna. W sposob bardzo przystepny i rzetelny przekazala mi swoja wiedze i wprowadzila w tajniki profesjonalnej sztuki makijazu,pielegnacji twarzy i doboru kosmetykow. U Pani Eli na kursie nie ma sztampowej teorii z ksiazek tylko cala kwintesencja tego,co na prawde trzeba wiedziec by moc zostac dobrym wizazysta.Dowiedzialam sie przez dwa dni wiecej niz oczekiwalam,a Pani Ela wyjasnila wszystko dokladnie i zapewnila swoje materialy, abym mogla uporzadkowac sobie zdobyte informacje. Oprocz tego zrobila doglebny wglad w moja garderobe, wylapala bledy kolorystyczne i podpowiedziala rozwiazania w laczeniu odpowiednich ubran i dodatkow. Do tego wszystkiego na koniec otrzymalam reprezentacyjne certyfikaty oraz indywidualna komputerowa analize mojego typu urody. Polecam wszystkim.Dziekuje bardzo Pani Elu za te niezapomniane dwa dni przygody z makijazem i stylizacja.Pozdrawiam serdecznie.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google