OPINIE KLIENTÓW

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
50 wpisów.
Agnieszka napisał/a 15.02.2016 o 21:33:
Polecam serdecznie szkolenie z przedłuzania rzes. Pani Ela cudowna wizazystka. Pełen profesjonalizm w podejsciu do kursanta. Atmosfera szkolenia cudowna, wiele sie czlowiek może nauczyć na takim szkoleniu. Jak szkolenia to TYLKO u Pani Eli Skoczeń. Jestem Przeszczęśliwa że ukończyłam u P. Eli kurs.
Wiola napisał/a 15.02.2016 o 21:32:
Niezwykle utalentowana, profesjonalna i wiecznie uśmiechnięta. Makijaż ślubny jaki Ela mi zrobiła powalił mnie i wszystkich wkoło,a szczególności mojego przyszłego męża :-), pomogła w znalezieniu super fryzjerki z salonu OLA,pani Reginy rewelacyjne dusze,perfekcjonistki w swoich zawodach,kochające swoją pracę i z super podejściem do klienta ;-) Elżbieta jest mistrzynią świata w tym co robi i każda dziewczyna która odda się w jej ręce będzie czuła się dopieszczoną księżniczką. Polecam z całego serca i będę Ele polecała i jeszcze raz polecała z całych sił, bo to jest cudowna, ciepła kobietą z magią w rękach. Z każdej choćby najzwyklejszej kobiety wyczaruje boginię :-). Elu bardzo bardzo Ci dziękuje,będę Twoją chodzącą wizytówką i polecam się przyszłościowo. Buziaczki. Dziewczyny polecam Ele,nie szukajcie dalej,szkoda czasu a zadzwońcie do Eli i umawiajcie spotkanie.
Angelika z Gdańsk napisał/a 05.02.2015 o 21:32:
Serdecznie POLECAM !!! Najlepsza wizażystwa w Trójmieście. Kocha to co robi i widać, że się na tym zna.
Ewelina z Gdynia napisał/a 31.01.2015 o 23:25:
Byłam klientką Eli na ślub i plener. Niesamowita i fantastyczna kobieta, tworzącą tak ciepła kobieta, że nie da się jej nie lubić. Co więcej sprawia, że my same też siebie lubimy bardziej. Przedłużanie rzęs u Eli metodą 1:1 to bajka, leżanka, szampan i możliwość prowadzenia do łazienki z zamkniętymi oczami:) Dodatkowe porady na temat kręgosłupa i ćwiczenia - bezcenne:)Jej wspołpraca z Olą i możliwość umówienia się na makijaż plenerowy i fryzure w mieszkaniu Eli. Ale najlepsze jest to, że przekonała mojego męża do retuszu i nawet pomalowała mu ręce na sesję plenerową- myślalm, że oczom nie wierzę:) A makijaż wszystkich zachwycił, nigdy się tak piękna nie czułam:) Dziękuje z całęgo serca:)
Ania z Gdańsk napisał/a 16.10.2013 o 09:03:
Byłam Eli klientką w święta wielkanocne 2009 roku. Byłam mega zadowolona chodź dużo mnie to kosztowało. Mąż gdy mnie zobaczył padł na kolana :-) Ela się zdziwiła bo non stop się śmialiśmy i do tej pory cały czas małżeństwo mi służy :-) polecam i pozdrawiam po latach
Ewa z Gdańsk napisał/a 14.10.2013 o 06:43:
cuż mam powiedzie... brak mi słów- efekt oszołomił mnie, partnera i wszystkich gości, do tego osobowość Eli jest niezwykła. Fantastyczna ciepła aura, która ją otacza udziela się wszystkim z otoczenia. wiem, że jeszcze nie jeden raz skorzystam z profesjonalnego makijażu Eli bo efekt rzucił na kolana wszystkich:):):) Dziękuję Ci baaaaaardzo Elu :):):)
Emilka z Wejherowo napisał/a 01.08.2013 o 16:29:
Bardzo dziękuje za zaangażowanie . Jestem bardzo zadowolona z miłego kontaktu jak i wykonanego makijażu . Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera . Pozdrawiam Elu Bardzo Cieplutko i dziękuje :*
Agnieszka z Gdańsk napisał/a 07.04.2013 o 16:01:
Elu bardzo Ci dziękuję - za profesjonalizm, za życzliwość , za cierpliwość, za etykę zawodową i ZA WSPANIAŁY EFEKT, który przeszedł moje oczekiwania . Dałaś mi impuls do zmiany!!!
Magda z Gdynia napisał/a 12.02.2013 o 07:33:
Niewiele spotyka się ludzi, którzy nie tylko są profesjonalistami, ale przy tym potrafią swoją wiedzę przekazać. Ela do tej nielicznej grupy się zalicza! Nauczyła mnie kolorystycznych niuansów, podała kilka cennych rad, pokazała jak w prosty sposób, bez niepotrzebnego kombinowania i zakupu zbędnych kosmetyków czy akcesoriów umalować się na różne okazje. Nasze spotkanie bardziej przypominało pogawędkę dobrych koleżanek, niż sztywny instruktaż. Dlatego jeśli masz jakieś wątpliwości, coś jest dla Ciebie za trudne - warto zainwestować w spotkanie z Elą. Ja się o tym przekonałam i mogę polecić :).
Magdalena (Namorski-Gdynia) z Wielkopolska napisał/a 01.08.2012 o 05:28:
"Człowiek jest tyle wart, ile jest w stanie dać drugiemu człowiekowi"....myślę, że w tych słowach zawarta jest prawda o Tobie-Elu. Dziękuję za wspaniały czas w Twoim towarzystwie, choć stanowczo za krótki. Dziękuje za cenne porady, sugestie, za ciepłe słowo! Jesteś jak taka Dobra Wróżka, która za pomocą pędzla potrafi wyczarować "coś" pieknego!! Polecam Wszystkim, którzy chcą dostrzec w sobie kogoś wyjatkowego, spojrzeć na siebie "innym okiem". Raz jeszcze dziekuję za profesjonalny kurs. Magda (Nadmorski-Gdynia)
Mary z Sopot napisał/a 13.07.2012 o 11:13:
Profesjonalistka-to pierwsze słowo które przychodzi na myśl kiedy wspominam Elę.Efekt końcowy mojego makijażu ślubnego-zniewalający!!Wygladałam pięknie,czułam się komfortowo,stuprocentowa trwałość makijażu.I przede wszystkim doświadczenie Eli w budowaniu przemiłej atmosfery w dniu tak totalnie zakręconym i stresującym dla Panny Młodej.Serdecznie polecam Elę to była czysta przyjemność.Elu-DZIĘKUJĘ!!!
Natalia z Gdynia napisał/a 18.01.2012 o 12:56:
Pani Ela jest niesamowitą, ciepłą, spokojną osobą, z którą aż chce się przebywać, ale przede wszystkim jest niesamowitą profesjonalistką. Bardzo się cieszę, że mogła mnie malować do ślubu, tak samo nie żałuję, że wykonała makijaże mojej mamy i teściowej. Mimo, że każda z nas jest w innym wieku (20, 40, 50) do każdej makijaż był dobrany idealnie. Wyglądałyśmy każda jak milion dolarów, co było nie do przeceniania w tak ważnym dla nas trzech dniu. Bardzo dziękujemy Pani Elu! Już czekamy na kolejną okazję do spotkania :)
A.D. napisał/a 07.12.2011 o 12:43:
PROFESJONALISTKA Pani Elzbieta Skoczen to przesympatyczna kobieta, otwarta i od poczatku ma sie odczucie jak by sie Ja znalo od dawna. W sposob bardzo przystepny i rzetelny przekazala mi swoja wiedze i wprowadzila w tajniki profesjonalnej sztuki makijazu,pielegnacji twarzy i doboru kosmetykow. U Pani Eli na kursie nie ma sztampowej teorii z ksiazek tylko cala kwintesencja tego,co na prawde trzeba wiedziec by moc zostac dobrym wizazysta.Dowiedzialam sie przez dwa dni wiecej niz oczekiwalam,a Pani Ela wyjasnila wszystko dokladnie i zapewnila swoje materialy, abym mogla uporzadkowac sobie zdobyte informacje. Oprocz tego zrobila doglebny wglad w moja garderobe, wylapala bledy kolorystyczne i podpowiedziala rozwiazania w laczeniu odpowiednich ubran i dodatkow. Do tego wszystkiego na koniec otrzymalam reprezentacyjne certyfikaty oraz indywidualna komputerowa analize mojego typu urody. Polecam wszystkim.Dziekuje bardzo Pani Elu za te niezapomniane dwa dni przygody z makijazem i stylizacja.Pozdrawiam serdecznie.
Asia napisał/a 07.12.2011 o 12:43:
Gorąco polecam! Jestem świeżo po spotkaniu; było świetnie, dokładnie to, czego oczekiwałam. Ela jest profesjonalistką, przy tym tak sympatyczna otwarta i miła, że miałam wrażenie jakbym spotkała się z dobrą koleżanką.Polecam wszystkim!
aricia napisał/a 07.12.2011 o 12:43:
POLECAM Elu, bardzo dziękuję za spędzony czas i wsparcie. Myślę, że poukładało mi się w głowie w temacie "na co powinnam zwracać uwagę przy wyborze ubrania" i w "czy najlepiej wyglądam". A także jak podejść do tematu zakupów. Bardzo Ci dziękuję za inspirację. Polecam osobom robiącym "nieprzemyślane" i okazyjne zakupy. Ela bardzo profesjonalnie pokaże jak podejśc do tematu, aby mieć przemyślaną i uporządkowaną garderobę.
Ula napisał/a 07.12.2011 o 12:42:
Polecam:) Przecudowna osoba Byłam u Eli na szkoleniu, cudowne dwa dni. Ela jest utalentowana, cierpliwa, bardzo ciepła i uwielbia swoją pracę. Bardzo mnie zainspirowała. Dziękuję za poświęcony czas!
Aga napisał/a 07.12.2011 o 12:40:
Mialam przyjemnosc skorzystac z doswiadczenia pani Elzbiety na szkoleniu, jestem bardzo zadowolona, atmosfera byla luzna i wesola, a pani Elzbieta zachowywala sie w stosunku do nas jak dobra kolezanka, jej doswiadczenie i znajomosc w tej branzy pomogla mi w zdobyciu nowych umiejetnosci. Polecam i pozdrawiam serdecznie.
Jennifer z Gdańsk napisał/a 25.05.2011 o 12:31:
Wizytę Eli "dostałam" w prezencie urodzinowym od koleżanek. Polecam takie rozwiązanie osobom szukającym wyjątkowego prezentu na specjalne okazje. Ela doskonale zna tajniki sztuki makijażu, nauczy jak maskować lub uwydatniać nasze większe i mniejsze wdzięki. Dobierze odpowiednie dla nas kolory oraz fasony ubrań. Jest przy tym osobą niezwykle taktowną i jednocześnie otwartą, przy której nauka wizażu staje się dodatkowo ogromną przyjemnością
Dorota z Gdynia napisał/a 19.03.2011 o 13:25:
Nauka makijażu!!! Dzięki Eli nauczylam sie malowac, nie wydając mnóstwa niepotrzebnych pieniędzy na przypadkowe zakupy. Jestem bardziej pewna siebie na wiosnę:))))Dziekuje Elu za niezapomniane chwile.
V. napisał/a 16.03.2011 o 21:01:
chciałbym wyrazić swoją obiektywną opinię na temat p. Eli wizażystki. przyglądałem się Jej pracy podczas upiększania mojej kochanej i zwyczajnie nie wiem jak to zrobiła, ale zakochałem sie w mojej prawie żonie jeszcze raz. wygladała cudownie, lekko i bardzo sexy. dziękuję p. Elu.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google